סופגניות בזוקה מעוצבות ומדהימות לאירוח של הקונדיטורית אור שוקרון

סופגניות בזוקה עשירות בצבע ובטעם קלות להכנה. סופגנייה ממולאת בגנאש ורוד בטעם בזוקה, עם סוכריות מלמעלה וקישוט של מרשמלו.

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: 10-12 סופגניות
2.2 כוסות חלב (310 גרם)
38 גרם שמרים טריים
2 ביצים L
7 כוסות קמח
90 גרם חמאה רכה
גרידה משליש לימון
1 כף דבש
29 גרם ברנדי
חצי כוס סוכר
לגאנש בזוקה:
כוס חצי שמנת מתוקה 38%
540 גרם שוקולד לבן
צבע מאכל ורוד
תמצית בזוקה
לקישוט:
שוקולד לבן
סוכריות ורודות
מיני מרשמלו
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים לבצק ומתחילים בלישה איטית עד שהכל הופך להיות עיסה אחת.
2 מעלים לאט לאט את המהירות (עד רמה 3) , לשים במשך 6 דקות.
3 שמים בהתפחה כשעה עם ניילון נצמד.
4 אחרי התפחה מוציאים מהקערה
5 לוקחים נייר אפייה וחותכים לריבועים כדי שיהיה קל להרים את הסופגניה אחרי שהיא תופחת. מסדרים את המלבני נייר על מגש שהכנו מראש.
6 חותכים את הבצק ועושים עיגולים בערך במשקל של 45-50 גרם ומניחים כל כדור על נייר אפיה.
7 נכסה את הכדורים בניילון נצמד ושמים להתפחה
8 לוקחים את הכדורים ומניחים אותם בתוך הסיר עם השמן כאשר הנייר אפייה למעלה. שולפים את הנייר.
9 מטגנים בשמן בחום 170 מעלות, הופכים לצד השני, ומוציאים כשהן זהובות.
גאנש בזוקה:
1 מרתיחים את השמנת המתוקה עד לבעבוע.
2 שופכים את השמנת לקערה עם השוקולד לבן
3 מוסיפים צבע מאכל ורוד וכמה טיפות של תמצית בזוקה
4 טוחנים באמצעות בלנדר מוט את הכל ביחד לקרם חלק ורוד יפה
5 מכסים בניילון נצמד ושמים לקירור כ- 4 שעות עד שיתייצב
להרכבת הסופגניה והקישוט:
1 שמים את הגאנש הורוד בשקית זילוף ומזלפים לתוך הסופגניות.
2 לאחר המילוי, טובלים את הסופגניה בשוקולד הלבן ולאחר מכן בסוכריות הורודות
3 מקשטים מעל במיני מרשמלו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות