עוגת גבינה באסקית קלה להכנה

מתכון לעוגת גבינה מדהימה וקלה להכנה של הבלוגרית סיוון שמחי

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה + לילה במקרר
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם גבינת שמנת 25%
220 גרם סוכר
1 כפית מחית וניל (אפשר יותר אם אוהבים)
4 ביצים L
1 שמנת מתוקה 38%
3 כפות קמח
אופציונלי להגשה: נוטלה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 220 מעלות
2 מערבבים בקערה את הגבינות ,סוכר ומחית וניל לתערובת אחידה.
3 מוסיפים סוכר בהדרגה עד למרקם חלק ואחיד.
4 מוסיפים ביצה ומערבבים ,מוסיפים עוד ביצה וממשיכים ככה עם כולן.
5 מוסיפים שמנת מצוקה וקצח ומערבבים לאיחוד.
6 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה
7 מכניסים לתנור ל50 דקות או עד שהעוגה משחימה מלמעלה אבל עדיין רוטטת במרכז.
8 מקררים את העוגה לילה (חשוב)
9 פורסים ומגישים עם נוטלה מחוממת 30 שניות במיקרוגל
ללקק את האצבעות. צילום: סיוון שמחי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות