עוגת גבינה באסקית קלה להכנה, עדינה וללא תחתית

מתכון קל להכנה לעוגת גבינה באסקית קלילה וקלה להכנה. אתם יכולים להוסיף לתוך הבצק פטל, אוכמניות או כל דבר אחר שבא לכם. עוגה הכי טעימה שיש שכולם אוהבים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית קוטר 19
רבע כוס שמן קנולה
500 גרם גבינת שמנת (אחוז גבוה)
150 מ"ל שמנת מתוקה
2 ביצים
חצי כוס סוכר
1 פודינג וניל
1 כוס חלב (150 מ"ל)
1 כף מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
אופן הכנה
1 טורפים בקערה את הביצים והסוכר.
2 מוסיפים את השמן, הגבינה, פודינג ושאר המרכיבים וטורפים את כל הבלילה ביחד
3 מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה
4 כוונו את התנור ל-160 מעלות ואפו את העוגה בשליש התחתון עם קערה מלאה במים כ-60-70 דקות.
5 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    5 תגובות

    • 5

      לא מוסיפים קמח לעוגה ?

       

       
      שירה says:
    • 4

      לגבי המים בקערה במדף תחתון

      המים בקערה ששמים במדף תחתון צריכים להיות קרים מהברז, חמים או רותחים?…

      המים בקערה ששמים במדף תחתון צריכים להיות קרים מהברז, חמים או רותחים?...
      שגית says:
      • חמים

        חמים
        rotem says:
    • 3

      עוגת גבינה

       זה בלי קמח?

       זה בלי קמח?
      לאה says:
      • ללא קמח

        ללא קמח
        rotem says:
    הצג תגובות נוספות