עוגת בננה אישית
אופים בנינג'ה: והפעם עוגת בננה אישית, ברבע שעה של הכנה יש לכם עוגה עסיסית ועשירה עם נגיעות של שוקולד. תהנו!
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
15 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בלילה:
1 כוס שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
2 בננות בינוניות בשלות
2 ביצים M
2 כפות סירופ מייפל או דבש
1 כפית תמצית וניל
0.5 כפית קינמון טחון – לא חובה
0.5 כפית אבקת אפייה
0.25 כוס נטיפי שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
הכנה
1 בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 10 דקות ולוחצים start\stop להתחלת חימום מראש.
2 טוחנים בבלנדר של נינג’ה את כל המרכיבים מלבד השוקולד.
3 משמנים שתי תבניות אישיות ומעבירים את הבלילה.
4 מפזרים שוקולד צ’יפס מעל.
5 כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את התבניות, וסוגרים את המכסה.
6 לאחר כ-10 דקות העוגות מוכנות וטעימות. בתיאבון