עוגת גבינה בקלאווה טירוף חושים

השילוב המושלם של בקלאווה ועוגת גבינה – שינוי מרענן לשבועות

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
1 כוס מים
1/2 כפית קינמון
לעוגת גבינה:
550 גרם גבינת שמנת
450 גרם יוגורט יווני
3/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
חבילת דפי פילו
3 כפות חמאה מומסת להברשה
1 1/2 כוסות אגוזי מלך קלויים
אופן הכנה
1 מכינים את הסירופ: מבשלים את כל החומרים מלבד הקינמון יחד במשך 20 דקות. מוסיפים את הקינמון ומניחים להתקררות
2 להכנת הבלילה: מקציפים גבינת שמנת, יוגורט יווני, סוכר, ביצים ווניל עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים
3 מברישים את בצק הפילו בחמאה מומסת ומקפלים כל עלה לשניים ולוחצים לתבנית קפיצית בגודל 20 ס"מ ליצירת בסיס
4 יוצקים את בלילת עוגת הגבינה מעל הפילו
5 מחממים תנור ל 180 מעלות
6 מניחים בצד 1/4 כוס מהאגוזי מלך ומוסיפים 1/3 מהסירופ לשאר האגוזים וערבבו יחד. יוצקים אגוזים על בלילת עוגת הגבינה ומערבבים בעזרת כף לתוך הבלילה בצורה אחידה
7 מקפלים את הקצוות של הפילו מעל עוגת הגבינה ומכניסים לתנור לשעה ורבע
8 מניחים להתקרר ומגישים עם שאר אגוזי מלך וסירופ.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: