שושני בקלאווה ב 10 דקות עבודה עם בצק פילו

בקלאווה מדהימה וטעימה כל כך ב-10 דקות עבודה! להכין בקלות בבית בתבנית קאפקייקס – מושלם לקינוח לאורחים ומתאים למימונה ולחגיגות חינה

מהעמוד האינסטגרם cuisiner_en_couleurs
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

24 עיגולי בקלווה
12 דפים של בצק פילו
1 קערה אגוזי מלך קצוצים גס
200 גרם חמאה מומסת
למילוי האגוזים:
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
1 כף מיץ לימון
אגוזי מלך מרוסקים לקישוט
פרוסה של לימון
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בסיר מרתיחים את המים, הסוכר והלימון כ-25/30 דקות עד לקבלת מרקם סירופ. מוציאים את פרוסת הלימון ומצננים.
3 לאחר מכן ממיסים את החמאה
4 מורחים דף פילו על משטח העבודה שלך. מברישים את כולו בחמאה מומסת בעזרת מברשת בצק.
5 פזרו כמה אגוזי מלך מרוסקים על כל פני הדף ואז גלגלו לעיגולים (כמו בסרטון בסוף המתכון)
6 הניחו אותו בתבנית הקאפקייקס שלכם
7 מחממים את התנור ואופים אותם ב-190 מעלות למשך 30/35 דקות תוך כדי צפייה בהם, כי הכל תלוי בתנורים.
8 לאחר היציאה מהתנור, מטפטפים את הסירופ שהתקרר. ועכשיו, זה מוכן!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות