צ׳יפס אפוי עם בולגרית

מתכון לצ׳יפס אפוי בקלות בשיטה הבלגית מוגש עם בולגרית מפוררת מעל של זוכת גרילסטאר מיכל לוי אלחלל

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5-6 תפוחי אדמה קלופים בגודל בינוני
1/4 כוס שמן ( רגיל או זית)
1+2/3 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
125 גרם גבינה בולגרית מפוררת מהסוג שאוהבים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 220 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר.
2 חותכים תפוחי אדמה לצורת צ׳יפס.
3 מעבירים לקערה ומכסים לגמרי במים רותחים ל 7 דקות. מסננים ומייבשים היטב.
4 בקערה מערבבים שמן עם פפריקה ומלח ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה החתוכים.
5 מפזרים על התבנית ואופים 30-35 דקות או עד שמזהיבים וקריספיים.
6 מעבירים למגש ומפזרים מעל גבינה מפוררת. מגישים עם רטבים שאוהבים.
הצעת הגשה – בולגרית! חובה לנסות. צילום: מיכל לוי אלחלל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות