לביבות תרד אפויות בתנור,קלות להכנה

מתכון ללביבות תרד אפויות בתנור, סופר קלות להכנה וטעימות בטירוף

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם תרד קפוא, סחוט מנוזלים
1 בצל גדול קצוץ דק
3 כפות קוואקר דק
1/2 כפית מלח
1 ביצה L
1 כפית שמן
ספריי שמן
אופן הכנה
1 קוצצים את הבצל דק, ומעבירים למחבת גדולה
2 מוסיפים פנימה 3 כפות מים ו-1 כפית שמן ומאדים על אש בינונית
3 קוצצים את עלי התרד ומוסיפים למחבת עם הבצל, מטגנים למשך כ-5 דק' תוך כדי ערבוב
4 מורידים מהאש ומניחים לתערובת להצטנן
5 מחממים תנור ל-180 מעלות
6 בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה ומתיזים מעט ספריי שמן
7 מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב עד להיווצרות תערובת אחידה
8 יוצרים מהתערבות קציצות ומניחים על נייר האפייה.
9 מרססים את הקציצות בספריי שמן ומכניסים לתנור עד להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות