לביבות תרד אפויות, מתחסלות ישר מהמגש!!עשירות טעימות וקלות להכנה

מתכון ללביבות תרד אפויות, קלות להכנה, טעימות והכי חשוב בריאות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 כפית מלח
2 ביצים L
1/2 כפית סוכר
1/2כפית פלפל שחור
250 גרם תרד שטוף
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1/3 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
2 שיני שום כתושות
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את הבצל כעשרים דקות עד להזהבה
2 אל המחבת מוסיפים מלח, פלפל וסוכר ומטגנים כשתי דקות נוספות
3 מעבירים את הבצל לקערה
4 במחבת שמים את התרד ומאדים כשלוש דקות
5 מוסיפים פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ, מערבבים ומכבים את האש
6 מעבירים את תערובת התרד למסננת וסוחטים מנוזלים
7 קוצצים את התרד ומוסיפים אותם לקערה עם הבצל.
8 מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה ושום ומערבבים היטב.
9 מחממים תנור ל-190 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות בשמן זית
10 מניחים את הקציצות על הנייר ללא מרווחים גדולים ועם מברשת סיליקון מברישים אותן בעדינות בשמן זית
11 אופים 20-25 דקות עד להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות