לביבות ברוקולי אפויות, קלות להכנה וסופר בריאות
מתכון ללביבות ברוקולי אפויות, מתכון טעים, בריא ומושלם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
800 גרם ברוקולי
1 ביצה L
1 כוס פרורי לחם
1 כפית מלח
קורט פלפל
אופן הכנה
1 קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות
2 מוסיפים לברוקולי את הביצה, תבלינים, פרורי לחם ומערבבים היטב
3 על נייר אפייה מרססים ספריי שמן
4 יוצרים לביבות ומסדרים בתבנית משומנת קלות
5 בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כחצי שעה
6 הופכים את הלביבות ואופים ל-10 דקות נוספות