לביבות בטטה אפויות

מתכון ללביבות בטטה אפויות בתנור עם פרמז'ן שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בטטה
חצי כוס פרמזן + 2 כפות לציפוי
שן שום כתושה
כף קמח
מלח לפי הטעם
רבע כוס פירורי לחם
רבע כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית מלח
למריחה מעל – שמן זית
להגשה:
1 מיכל שמנת חמוצה
עירית קצוצה
אופן הכנה
1 מבשלים בטטה 20 דקות במי מלח עד לריכוך ומצננים
2 מועכים את הבטטה לפירה ומערבבים עם פרמזן, מלח, קמח ושום.
3 מערבבים פירורי לחם, פרמזן, פפריקה ומלח
4 מחממים תנור ל 180מעלות ומכינים תבנית עם נייר אפייה משומן/מרוסס
5 בידיים רטובות מקצצים קציצות מתערובת הבטטה וטובלים בתערובת פירורי הלחם לציפוי ומניחים על התבנית
6 מכניסים לתנור ל 20 דקות עד שהציפוי משחים, הופכים את הלביבות ואופים 5 דקות נוספות
7 מגישים עם שמנת חמוצה ועירית קצוצה

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות