שומר צלוי עם גבינת ברי דבש וטימין, של אביב משה

מתכון לשומר צלוי בהדרים עם גבינת ברי דבש וטימין, עם שייק אבטיח מרענן. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 שומרים
2 כוסות מיץ תפוזים
70 גר' חמאה
1/4 פלפל צ'ילי אדום פרוס
חופן עלי זעתר/אורגנו טריים
מעט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
2 כפות סוכר
עוד למנה:
לחם קסטן
גבינת ברי/סנט מור
דבש
טימין
לשייק אבטיח:
2 כוסות קוביות אבטיח
1/2 כוס קוביות קרח
1/4 צרור נענע
1/4 צרור בזיליקום
אופן הכנה
1 חוצים את השומר לאורך, מעבירים לסיר ומכסים במיץ תפוזים.
2 מוסיפים את שאר הרכיבים וומבשלים על אש קטנה עד לרכות וצמצום הנוזלים.
3 קורצים 10 עיגולים/משולשים מלחם קסטן, משמנים בשמן זית וצורבים על מחבת
4 מעבירים לתבנית אפייה פורסים את הגבינה ומניחים על כל עיגול לחם פרוסת גבינה, מזלפים דבש, מפזרים עלי טימין, פלפל גרוס ומכניסים לתנור חם ל-2 דקות.
5 מסדרים את השומר בכלי הגשה עם הנוזל עליהם, מעל מניחים את ברוסקטות הגבינה. ומעל מפזרים עלי שומר.
לשייק אבטיח:
1 מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים למרקם שייק חלק.
שומר צלוי בהדרים עם גבינת ברי דבש וטימין
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות