לביבות כרובית אפויות ב-10 דקות הכנה!
טעימות, בריאות וכיף לנשנש אותן

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם כרובית משקית קפואה/ 1 כרובית שלמה מבושלת
1 ביצה
חצי כוס פירורי לחם
1 בצל קטן טחון
1 שן שום כתושה
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
3 כפות שמן זית
לתיבול:
כפית כמון, חצי כפית כורכום, כפית אבקת מרק, פלפל שחור
אופן הכנה
1 קוצצים דק את הכרובית, מעבירים לקערה יחד עם כל החומרים ומערבבים היטב. יוצרים לביבות בעזרת הידיים ומניחים בתבנית משומנת. מרססים מעט שמן מעל הלביבות
2 אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 30 דקות
3 הופכים צד ואופים כ-10 דקות נוספות עד להזהבה
החלפת פירורי הלחם
במה ניתן להשתמש במקום פירורי הלחם?
במה ניתן להשתמש במקום פירורי הלחם?
חי says:
אפשר לוותר עליהם (לא מומלץ) או להחליף בקוואקר דק
אפשר לוותר עליהם (לא מומלץ) או להחליף בקוואקר דק
adi says: