הלהיט החדש בבית שלכם – חצ'פורי מבגט!

הגרסה הלא מסורתית למנה המפורסמת מהמטבח הגיאורגי – חצ'פורי מהיר שהבסיס שלו הוא בגט ובתוכו תערובת גבינות וביצה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מלית שמספיקה ל-6 מנות:
2 בגטים גדולים (או 6 מיני בגט)
80 גרם גבינת חמד כפרית 16%
100 גרם בולגרית 5%
1/2 קופסא קוטג' 5%
6 ביצים
150 גרם מוצרלה מגורדת
להברשה: ביצה טרופה עם 2 כפות מים
אופן הכנה
1 חוצים את הבגט לאורך, מפשקים מעט את שפתי הבגט ומהדקים את הבצק בפנים כדי לפנות מקום למלית
2 מערבבים את כל הגבינות (מלבד המוצרלה) לעיסה אחידה
3 ממלאים את הבגט במלית, מלמעלה שוברים ביצה ומפזרים בנדיבות רבה מוצרלה מגורדת
4 מברישים את הבגט בביצה הטרופה ומכניסים לתנור בחום 190-200 מעלות עד שהמוצרלה מלמעלה זהובה
5 טיפ: למי שמעדיף ביצה שמבושלת וול דאן – להכניס ללא מוצרלה את החצ'פורי לתנור עד לכ20 דקות וב3 דקות האחרונות להוסיף מלמעלה מוצרלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות