בדריג’אני של מסעדת טש וטשה
ארוחה גרוזינית כהלכתה נפתחת תמיד גלילות חצילים במילוי ממרח אגוזים וירוקים.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלילות חציל במילוי אגוזי מלך ושום ל 10 מנות בכל מנה 3 גלילים
3 חצילים ארוכים
400 גר’ אגוזי מלך
6 שיני שום קלוף
1 כוס מים קרים
מלח
פלפל צ’ילי גרוס יבש
אופן הכנה
אופן הכנת החצילים:
1 מקלפים ופורסים חצילים לאורך בעובי 1/2 סמ’.
2 מניחים על מגש אפיה, מורחים עם מברשת אפיה בשמן זית היטב ומפזרים מלח בעדינות.
3 אופים בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
4 מקררים מעט.
לממרח האגוזים:
1 טוחנים יחד את האגוזים, השום ,מים, פלפל צ’ילי,מלח, לממרח יציב וחלק.
2 ניתן להוסיף חצי צרור כוסברה .
הרכבה:
1 מורחים 1 כף מממרח אגוזים על החציל מהצד הפחות צלוי.
2 מגלגלים לגלילות ומניחים על צלחת הגשה.
3 מפזרים מעט רימונים מעל ומקשטים ברצועות בצל ירוק.
מסעדת טש וטושה
כתובת: מתחם התחנה, מבנה 5, ת”א | טלפון – 03-6771373