בבקה פסטו – מאפה שמרים, גבינות ופסטו

מאפה גבינות ושמרים מושלם לשבועות בצורה של עוגת בבקה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
7 שעות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
500 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה
1 כף שמרים יבשים
3/4 כוס מים
1/2 כוס חלב
2 + 1/2 כפות סוכר
3/4 כף מלח
מילוי:
ממרח פסטו מוכן
100 גרם ברי איסיני סנט מר
50 גרם מנצ'גו
50 גרם גבינת טרטר
לציפוי:
ביצה טרופה
אופן הכנה
1 מגרדים את הגבינות הקשות וחותכים לקוביות (או חותכים עם הידיים לפיסות קטנות) את הגבינות הרכות.
2 שמים את כל מצרכי הבצק למעט המלח בקערת המיקסר ולשים 4 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 4 דקות
3 מכסים במגבת ומתפיחים במשך 6 שעות במקרר. – מחלקים את הבצק ל-2.
4 פותחים כל כדור למלבן, מורחים פסטו ומפזרים מעל גבינות. מגלגלים לצורת גליל וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ
5 מסדרים בצורה יפה בתבנית עם חור (תבנית בבקה) או בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.
6 מתפיחים במשך 30 דקות ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהמאפה זהוב.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות