סלט אסייאתי של רון יוחננוב

רון יוחננוב, בלוגר האוכל האהוב, מכניס את הצופים למטבח הביתי שלו ושל משפחתו – אשתו אלה ובנותיו ליאור והילה.
הפעם הם מתכוננים לאירוח בסוכה בסגנון אסייתי ומכינים סלט שורשים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלט:
חבילת אטריות שעועית
1 בצל סגול קצוץ
1/2 כרוב סגול חתוך דק
1 כוס כוסברה
1/2 כוס נענע
2 גזרים מגורדים בפומפיה גסה
1 פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק (לא חובה)
1/2 כוס בוטנים קלויים
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים
2 שיני שום כתושות
1/4 שורש ג’ינג’ר קצוץ דק
3 כפות סירופ מייפל
1/2 כוס מיץ לימון
1 כפית שמן שומשום טהור
1 כף שמן זית
1 כף רוטב דגים
1/4 כוס רוטב סויה
אופן הכנה
1 משרים את אטריות השעועית במים למשך שעה עד שהאטריות מתרככות ומסננים.
2 גוזרים באמצעות מספריים את האטריות בקערה רחבה
3 מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.
4 מערבבים בקערה את כל המרכיבי הרוטב, עד לקבלת מרקם אחיד ויוצקים מעל הסלט
5 מקשטים בבוטנים קצוצים ומגישים קר
סלט שורשים אסיאתי
צילום נמרוד סונדרס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

       אפשר לוותר על הרוטב דגים? תחליף?

       

       
      תמר says:
      • לא מומלץ לוותר, אבל אפשר

        לא מומלץ לוותר, אבל אפשר
        adi says: