נתח אסאדו שלם בתנור של טלי קינן

טלי קינן עם מתכון  לאסאדו נימוח ועסיסי כמו בארגנטינה. אין בעד מה!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 נתח אסאדו שלם (כ 3 ק"ג)
למשרה:
1 כף חרדל איכותי
2 כפות דבש
0.5 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מעושנת
2 כפות רוטב ברביקיו
2 כפיות שום טרי כתוש
0.25 כוס שמן זית
2 כפיות פלפל שחור טרי גרוס גס
1.5 כפיות מלח אטלנטי

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה
2 מניחים על תבנית גדולה נייר אפייה
3 מניחים על גבי נייר האפייה את הנתח, יוצקים מעל את תערובת המשרה ומעסים את הנתח מכל צדדיו
4 מכסים בנייר אפייה נוסף ומעליו סוגרים בנייר אלומיניום
5 מניחים ללילה במקרר
6 למחרת מוציאים את הנתח מהמקרר
7 מחממים תנור ל 220 מעלות בתכנית חם עליון- תחתון ומכניסים את הנתח למשך כ 40 דקות
8 מנמיכים את חום התנור ל 170 מעלות ואופים מכוסה עוד כ 3 שעות או עד שהבשר רך ו"נופל" מהעצם
9 מעלים את טמפרטורת התנור ל 200 מעלות
10 מסירים את הכיסוי
11 . בצלוחית מניחים כף מנוזלי הבישול, מוסיפים 1/2 כף דבש ו 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי ומערבבים היטב
12 בעזרת מברשת סיליקון מורחים את הנתח ברוטב שהכנו
13 מכניסים לתנור וצורבים את הנתח עוד כ- 15 דקות או עד לקבלת גוון שחום

למתכונים נוספים של טלי קינן לחצו כאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: