אסאדו בתנור של תומר תומס – טעים ופשוט להכנה

מתכון קל ופשוט לאסאדו בתנור עם תבלינים ורוטב צ'ילי ברביקיו של תומר תומס – מושלם לארוחה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רוטב צ'ילי (מומלץ בטעם ברביקיו אך לא חייב)
נתח אסאדו ללא עצם
מלח ופלפל
תמצית תיבול בטעם עשן
רוטב ברביקיו
מעט שמן זית
ענף רוזמרין
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הצ'ילי, רוטב הברביקיו, תמצית עשן, מלח ופלפל ושמן זית
2 מניחים את האסאדו בתבנית ומורחים את הרוטב בשני הצדדים
3 שמים את ענף הרוזמרין מעל הנתח ועוטפים ב-2 ניירות אפייה
4 מחממים תנור ל-180 מעלות
5 יש לעטוף את האסאדו בנייר כסף ולהכניס לתנור לאפייה ל-3 שעות
6 10 דקות לפני סיום נסיר את נייר הכסף ונמשיך את האפייה עד שהאסאדו משחיך

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות