אסאדו בתנור ברוטב סילאן
מתכון מדהים וטעים לאסאדו בתנור ברוטב סילאן, מנה מדהימה וקלה להכנה
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
5 שעות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 קילו בשר אסאדו
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות רוטב סויה
4 כפות סילאן
2 כפות רכז רימונים
כפית פלפל שחור גרוס
מלח
רבע כוס מים
תפוחי אדמה
בצל
שום
אופן הכנה
להכנת הרוטב
1 נערבב יחד 4 כפות סילאן, 2 כפות רוטב סויה , 2 כפות רכז רימונים, מעט מלח, כפית פלפל שחור גרוס.
2 נוסיף רבע כוס מים
להכנת המנה
1 נצרוב במחבת את הבשר עם מעט שמן זית מכל הצדדים
2 נסדר בתבנית את הבצלים הפרוסים, את תפוחי האדמה והשום
3 נסדר את הבשרים מעל
4 נפזר את הרוטב מעל הבשר
5 מעל הכל עוד זילוף, סילאן, מלח, פלפל
6 נעטוף בנייר אפיה היטב
7 נעטוף עם נייר כסף היטב
8 נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות, למשך 4-5 שעות
9 10 דקות אחרונות נוריד את הנייר כסף ונייר אפיה וניתן השחמה לתבשיל .