קציצות ערוק – מתכון להכנה ביתית

מתכון מעורר תיאבון לקציצות ערוק באדיבות יפה אדניה, מומחית לבישול עיראקי, שתוכלו להכין בעצמכם בקלות. טיפ מאיתנו: אל תאמרו קציצות ירק, אמרו “ערוק”

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

20 גבעולי פטרוזיליה קצוץ
3-4 בצל ירוק קצוץ
3 גבעולי סלרי
1 עגבנייה
2 תפו”א
4 ביצים
3 כפות קמח לבן או 3 כפות קמח מצה
מלח פלפל כמון וכורכום
אופן הכנה
1 מקלפים את התפוחי אדמה, מבשלים ומגוררים בפומפיה דק דק, סוחטים מהנוזלים
2 מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח ולאחר מכן מוסיפים את הקמח
3 מחממים מחבת עם שמן קנולה חצי עמוק, ומטגנים קציצות עד השחמה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות