עראייס קל להכנה במיני פיתה

מתכון קל לעראיס במיני פיתה שמכינים בקלות בבית עם טחינה בצד למקסימום פאן

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם בשר כבש טחון
1/2 כוס בצל אדום
3 שיני שום (טחונות)
1/4 כוס פטרוזיליה (קצוצה דק)
1/4 כוס כוסברה (קצוצה דק)
2 כפות נענע (קצוצה דק)
2 כפיות פפריקה
1 כפית אבקת כמון
1 כפית כוסברה
1 כפית צ'ילי
1 1/2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
6 מיני פיתה
2 כפות שמן צמחי
לרוטב טחינה:
4 כפות טחינה
4 כפות מים
1 1/2 כפיות מיץ לימון
1 שן שום (טחונה)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 בקערה גדולה משלבים יחד את הטלה, הבצל, השום, עשבי התיבול הקצוצים והתבלינים ומערבבים עם הידיים
2 חותכים את המיני פיתות לשניים. מניחים כשתי כפות מהתערובת בתוך כל פיתה ולוחצים בעדינות את התערובת כלפי מטה בעזרת היד.
3 חוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת והפיתות וחותכים את הפיתות הממולאות לשניים.
4 מחממים את השמן במחבת על אש בינונית. מבשלים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים במשך כ-20 דקות או עד שהכבש מוכן (הטמפרטורה צריכה להגיע ל-165 מעלות)
5 אם הבשר לא יהיה מוכן, אפשר להכניס לתנור על חום גבוה ל 5 דקות
6 מערבבים את כל חומרי הטחינה היטב ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות