עוגת אקווריום מג'לי של מלכת הג'לי

קינוח ג'לי מעוצב שכל אחד יכול להכין בבית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ג’לי שקוף
750 מ”ל רותחים
250 מ”ל קרים
4 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
1.5 כוסות סוכר
12 טיפות תמצית טעם של מלכת הג’לי
1/2 כפית מלח לימון
לצבעים
500 גרם ג’לי שקוף
150 מ”ל שמנת צמחית/קרם קוקוס/חלב מרוכז
סוכריות גומי בצורת דגים/נחשים
אבקות צבע מאכל של מלכת הג’לי
כלי עבודה
כף פריזאית, מחט 5 מיל’, מחט הייטק של מלכת הג’לי
כלי עם מים רותחים
אופן הכנה
הג’לי השקוף
1 במים הקרים ממיסים את הג’לטין ומניחים בצד למשך כ – 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.
2 במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם תוך כדי ערבוב.
3 מאחדים את שתי המסות.
4 מחלקים לכוסות הגשה ומשאירים 6 שעות במקרר.
הכנת הצבעים
1 ל – 500 מ”ל ג’לי שקוף מוסיפים 150 מ”ל שמנת פרווה/חלב מרוכז/ קרם קוקוס מחלקים למספר כוסיות.
2 לכל כוס מוסיפים קורט אבקת צבע מאכל.
להכנת עוגת האקווריום
1 מוזגים לקערה ג’לי שקוף ומכניסים למקרר ל – 6 שעות.
2 קורצים גומות בג’לי ומכניסים את סוכריות הגומי [בצורת דגים/נחשים].
3 מכסים את הגומות עם הסוכריות בג’לי שקוף בטמפרטורת החדר.
4 מכניסים למקרר ל – 20 דקות להתייצבות.
5 ממלאים מזרק באחד הצבעים ומתחילים לדקור את הג’ל בצורה של חוטים-חוטים (כפי שמודגם בסרט).
6 כעבור 30 – 20 דקירות מחליפים צבע ועובדים באותה שיטה – כך מקבלים אפקט של צמחיה ואלמוגים באקווריום.
7 מושכים צבע ירוק במזרק ומחברים מחט הייטק משוננת. מזריקים בסמוך לצמחיה ויוצרים אפקט של עלים.
8 מערבבים ג’ל שקוף + שמנת + קורט אבקת צבע מאכל כחול ושופכים על פני האקווריום.
9 מכניסים ל – 30 דקות למקרר.
10 מחלצים את האקווריום מהכלי על ידי טבילה בכלי רחב יותר עם מים רותחים.
עוגת אקווריום מג'לי של מלכת הג'לי
עוגת אקווריום מג'לי של מלכת הג'לי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות