עוגיות אמסטרדם במילוי שוקולד בלונדי

מתכון לעוגיות אמסטרדם שוקולדיות במילוי בלונדי חלומיות. מתכון קל ופשוט שיוציא אתכם.ן מאסטרשף של הבלוגרית שיר דוד בכר מהבלוג קראמבל

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל-15 עוגיות
110 גרם חמאה רכה מאוד
210 גרם סוכר חום גולדן
2 ביצים
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
200 גרם קמח לבן
100 גרם שוקולד בלונדי קרמל מלוח
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר מקציפים חמאה וסוכר 2 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה.
2 מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף עוד דקה.
3 מוסיפים שוקולד מומס ואבקת קקאו ומערבבים.
4 מוסיפים קורנפלור, סודה לשתייה וקמח ומערבבים היטב.
5 מעבירים למקרר לקירור של שעתיים לפחות, הבצק חייב להתייצב.
6 מחממים תנור ל-180-190 מעלות.
7 מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים (כל עוגייה שוקלת 50 גרם).
8 משטחים מעט כל כדור על כף היד, מניחים קוביית שוקולד בלונדי וסוגרים היטב, מכדררים ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה.
9 שימו לב להניח את העוגיות במרווחים גדולים, הן מאוד משתטחות באפייה.
10 אופים במשך 8-10 דקות בלבד, לא יותר.
11 מצננים מעט ואוכלים ישירות כל עוד העוגייה חמימה והמילוי שלה נוזלי.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות