סופגניות אמריקאיות

מתכון לסופגניות אמריקאיות רכות, אווריריות וסופר טעימות

זמן הכנה
שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
גביע שמנת חמוצה 9%
3 ביצים L
1 וחצי כוסות חלב
1 כפית מלח
לטיגון: שמן קנולה
לציפוי
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר חתוך לקוביות.
סוכרוית צבעוניות לקישוט (לא חובה)
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר
2 מעבירים את התערובת למערבל ומוסיפים את שאר המרכיבים למעט המלח וממשיכים לערבל
3 מוסיפים את המלח בהדרגה וממשיכים לערבב עד להיווצרות בצק דביק
4 להניח את הבצק להתפחה למשך כשעה
5 לאחר שהבצק תפח,להוריד את הנפח על ידי לישה קלה עם הידיים
6 לרדד את הבצק לעובי ס"מ ולקרוץ ממנו עיגולים
7 ובתוך העיגול לקרוץ עוד עיגול קטן יותר
8 להניח את העיגולים על נייר אפיה ולהתפיח לעוד כשעה נוספת
9 לחמם שמן בסיר עמוק, ולטגן את העיגולים עד להזהבה
10 להוציא עם כף מחוררת לצלחת/מגש עם נייר סופג
11 להניח בצד להתקררות
לציפוי
1 לחמם שמנת מתוקה במיקרוגל
2 לאחר שהשמנת חמה מאוד להכניס את קוביות השוקולד ולהמתין כדקה
3 את התערובת לשים בקערה רחבה
4 ניתן להכניס את הסופגניות לתערובת בעזרת מלקחיים
5 להניח על תבנית להתקשות השוקולד
6 אם רוצים להוסיף סוכריות, נותנים לציפוי השוקולד להצטנן 5 דקות ואז טובלים בקערה עם סוכריות צבעוניות, ומניחים בצד להתקשות השוקולד והסוכריות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות