המבורגר אסייאתי של נעם אביסרור

השילוב המושלם בין מזרח למערב! מתכון קל להכנה של המבורגר אסייאתי. קציצת המבורגר עסיסית עם חביתת טמגו וקירספי רייס מעל. פשוט מושלם!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להמבורגר:
קילו בשר טחון של מעדני גורמה
לטמגו:
2 ביצים
רוטב סויה
סוכר לבן
שמן קנולה
לקריספי רייס:
שמן קנולה
טריאקי
אורז אסייאתי
לרוטב:
רטבים של היינז: חרדל, מיונז, קטשופ
אבקת שום
פפריקה חריפה
סוכר לבן
מלח
לקורנישונים:
קוספת קרונישנים
1 ביצה
קמח לבן
פירורי לחם
חרדל זיג'ון
צ'ילי גרוס
שמן לטיגון
אופן הכנה
לקרונישונים:
1 לקמח את הקורנישונים ולטבול בביצה ופיפירורי לחם.
2 לטגן אותם מספר דקות עד שמזהיבים.
לקריספי רייס:
1 להכין אורז סושי במים חמים עם קצת מלח. כשזה מוכל והיסף חומץ אורז וסוכר ולערבב.
2 להכין את הצורה העוגלה ולתת לזה לנוח במקרר כמה שעות עד שיתייצב.
3 לאחר שיתייצב מטגנים במחבת מספר דקות.
לטמגו:
1 להכין ששתי ביצים עם סויה בפנים בשיטה היפנית.
2 כל פעם שמים קצת מהבלילה במחבת ומקפלים כך שיוצאת חביתה אוורירית.
לרוטב:
1 מערבבים את כל החומרים ביחד עד המרקם הרצוי.
להרכבה:
1 מורחים את הרוטב על הלחמניה ומוסיפים את ההמבורגר.
2 מעל ההמבורגר מניחים את הקריספי רייס ואת הטמגו.
3 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם