דג סלמון בתנור כשר לפסח להכנה ב-10 דקות
מתכון לסלמון בתנור ב-10 דקות בלבד וכשר לפסח עם רוטב חרדל, סויה, מייפל וקראסט שקדים. מתכון חגיגי, מושלם לערב חג או לארוחה משפחתית כיפית
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 נתחי פילה סלמון טרי (600 גרם)
מעט שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כפית גדושה חרדל דיז'ון גרגרים
1 כף מייפל מייפל אמיתי
50 גרם שקדים קצוצים (1/2 כוס)
פירורי קמח מצה
3 גבעולי כוסברה קצוצים
1/4 כפית מלח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן
2 בקערה מערבבים את הסויה, החרדל והמייפל
3 בקערה נפרדת מערבבים את השקדים הקצוצים, פירורי לחם מצה, כוסברה קצוצה והמלח
4 מניחים את הסלמון בתבנית, מברישים בתערובת הרטובה ומצפים בתערובת היבשה היטב
5 מכניסים לתנור ל 15 דקות (תלוי בעובי הנתח, אם מדובר בנתח משפחתי אז 20 דקות – לבדוק מידי פעם שהסלמון לא מתייבש)
אפשר לקבל תחליף למייפל
Nagar says:
דבש
נענאהנ says: