סלמון ברוטב חרדל וסויה עם שקדים ב 10 דקות
מתכון לסלמון ברוטב חרדל, סויה, מייפל וקראסט שקדים. מתכון חגיגי, מושלם לערבי חג, ארוחות משפחתיות, או סתם כי בא לכם.ן להתפנק
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/23143314/SALMON-ANNA.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 נתחי פילה סלמון טרי (600 גרם)
מעט שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כפית גדושה חרדל דיז'ון גרגרים
1 כף מייפל מייפל אמיתי
50 גרם שקדים קצוצים (1/2 כוס)
2 כפות פירורי לחם מקמח מלא/פירורי קמח מצה בפסח
3 גבעולי כוסברה קצוצים
1/4 כפית מלח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן
2 בקערה מערבבים את הסויה, החרדל והמייפל
3 בקערה נפרדת מערבבים את השקדים הקצוצים, פירורי לחם/קמח מצה, כוסברה קצוצה והמלח
4 מניחים את הסלמון בתבנית, מברישים בתערובת הרטובה ומצפים בתערובת היבשה היטב
5 מכניסים לתנור ל 15 דקות (תלוי בעובי הנתח, אם מדובר בנתח משפחתי אז 20 דקות – לבדוק מידי פעם שהסלמון לא מתייבש)