עוגת שקדים של מפלצת העוגיות

מתכון לעוגת שקדים איטלקית ללא קמח שנקראית “בוקה די דמה” . עוגת השקדים הכי טעימה שאכלתם , הפינוק המושלם לצד כוס קפה או תה של אחרי הצהריים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה
6 חלמונים מביצים גודל L
4 חלבונים מביצים גודל L
1 כוס סוכר
1.5 כפית תמצית שקדים / 1 כפית אמרטו
3 כפות קורנפלור מנופה
1.5 כוס שקדים מקולפים טחונים לא קלויים
לציפוי
2 חלבונים מביצים בגודל L
0.5 כוס סוכר
חופן שקדים פרוסים לא קלויים
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד שהתערבות אחידה.
2 מוסיפים שקדים, קורנפלור ותמצית שקדים ומערבבים היטב
3 מקפיצים את החלבונים עם חצי כוס הסוכר הנותרת עד לקבלת קצף יציב.
4 מקפלים בהדרגה את הקצף לתוך תערובת החלמונים והשקדים .
5 מעבירים לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה
6 מכניסים לאפייה איטית בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות טורבו במשך 40 דקות
7 מוציאים את העוגה ומקררים אותה.
8 מחממים את התנור ל – 180 מעלות
9 מקציפים את 2 החלבונים של הציפוי עם הסוכר לקצף יציב
10 מורחים על העוגה הקרה
11 מפזרים שקדים
12 מכניסים את התבנית לאפייה כ- 15 דקות, עד להזהבה
13 מצננים ומחלצים מהתבנית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות