עוגת שקדים מ-5 מרכיבים רכה כמו ענן
מתכון לעוגת שקדים בחושה קלה להכנה, רכה ונמסה בפה, ללא אבקת אפייה, ההקצפה הארוכה של הביצים מאפשרת לה להתנפח. עוגת שקדים מ5 מרכיבים וללא קמח
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבנית עגולה של 18/20 ס"מ
4 ביצים
200 גרם אבקת שקדים
120 גרם סוכר
100 גרם חמאה
שקדים מולבנים פרוסים
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-170 מעלות
2 ממיסים את החמאה, מצננים
3 במיקסר חשמלי, טורפים יחד את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 5/6 דקות: התערובת חייבת לפחות לשלש את נפחה ולהלבין
4 מוסיפים את החמאה המומסת, מערבבים בעדינות עם מרית
5 מנפים את אבקת השקדים על התערובת ומערבבים בעדינות עם המרית עד לאיחוד
6 מעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מלמעלה שקדים פרוסים ומכניסים לתנור ל 35-40 דקות
7 מצננים לחלוטין לפני ההגשה
הצג תגובות נוספות
תבנית…
הכמויות במתכון יתאימו לתבנית אינגליש קייק? הארוכה והרחבה יותר?
הכמויות במתכון יתאימו לתבנית אינגליש קייק? הארוכה והרחבה יותר?
עילי says:
בהחלט
בהחלט
rotem says:
מרכיב לא ידוע
מה אפשר לשים במקום אבקת שקדים?
מה אפשר לשים במקום אבקת שקדים?
כרמל says:
שקדים טחונים, אבקת שקדים או קמח שקדים זה אותו הדבר – אפשר לשים כל אחד מהם
שקדים טחונים, אבקת שקדים או קמח שקדים זה אותו הדבר - אפשר לשים כל אחד מהם
adi says:
אפשר בגירסת פרווה?
אילנית says:
במקום חמאה – מחמאה
במקום חמאה - מחמאה
adi says: