בולט אלג'יראי וכרוב צלוי של אבי לוי

מתכון לקציצה האלג'יראית המושלמת! מתכון קל להכנה לבולט אלג'יראי וכרוב צלוי. קציצות עשירות בריחות וטעמים. מנה כיפית ומנחמת.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם בשר מספר 2 טחון
150 גרם אורז לבן מבושל
2 בצל לבן יבש קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום כתושות
2 כוסות סולת
3 ביצים רכות
שמן סויה לטיגון
1 ראש כרוב לבן
עלים שלמים של פטרוזיליה
שמן זית
מלח, פלפל גס, כורכום, פפריקה, כמון ואגוז מוסקט
אופן הכנה
1 את הבשר פותחים בקערה עם האורז המבושל.
2 את הבצל הקצוץ מתחילים לטגן במעט שמן זית עד לשקיפות מוסיפים שום כתוש מלח, פלפל, כמון, מוסקט, פפריקה מתוקה ומוציאים מצננים ומעבירים לקערה עם הבשר והאורז.
3 מוסיפים פנימה פטרוזיליה קצוצה, מערבבים היטב ומכינים קציצות כדורים בגודל של 40 גרם בערך.
4 מצפים בביצה ולאחר מכן בסולת ומטגנים בשמן עמוק.
5 את הכרוב חותכים לסטייקים מניחים על תבנית אפייה ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית, פפריקה מתוקה וכורכום וצולים בחום גבוה בתנור.
6 להגשה: מניחים סטייק כרוב צלוי על צלחת ומעל מניחים 2 כדורי בשר מצופים ועלה שלם של פטרוזיליה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות