סלמון בחרדל, לימון ודבש – מתכון מושלם לחג של אהרוני ואבי ביטון

אהרוני מתארח בעונה השלישית של “במטבח עם אמא” ומכין עם אבי ביטון מנת סלמון חגיגית וטעימה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כף שמן
4 נתחי פילה סלמון
1 כף דבש
4 כפות מיץ לימון
2 כפיות חרדל
1 שבבי צ’ילי
1 מרווה
1 מלח, פלפל
1 אספרגוס טרי
1 מים רותחים
1 תלתלי בצל ירוק
אופן הכנה
1 מערבבים דבש עם מיץ לימון, חרדל ומעט שבבי צ׳ילי.
2 מצמידים עלה מרווה לפילה הדג, ממליחים ומפלפלים.
3 צורבים בשמן זית מכל הצדדים, יוצקים את תערובת הלימון לזיגוג של דקה.
4 חולטים את האספרגוס ומגישים את הסלמון על האספרגוס החלוט ומעטרים בתלתלי בצל ירוק מלמעלה.
סלמון בחרדל, לימון ודבש
סלמון בחרדל, לימון ודבש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות