סלמון בחרדל, לימון ודבש – מתכון מושלם לחג של אהרוני ואבי ביטון
אהרוני מתארח בעונה השלישית של “במטבח עם אמא” ומכין עם אבי ביטון מנת סלמון חגיגית וטעימה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כף שמן
4 נתחי פילה סלמון
1 כף דבש
4 כפות מיץ לימון
2 כפיות חרדל
1 שבבי צ’ילי
1 מרווה
1 מלח, פלפל
1 אספרגוס טרי
1 מים רותחים
1 תלתלי בצל ירוק
אופן הכנה
1 מערבבים דבש עם מיץ לימון, חרדל ומעט שבבי צ׳ילי.
2 מצמידים עלה מרווה לפילה הדג, ממליחים ומפלפלים.
3 צורבים בשמן זית מכל הצדדים, יוצקים את תערובת הלימון לזיגוג של דקה.
4 חולטים את האספרגוס ומגישים את הסלמון על האספרגוס החלוט ומעטרים בתלתלי בצל ירוק מלמעלה.
