עבמבר – עוגיות שקדים נמסות בפה מ-4 רכיבים
מתכון לעבמבר פרווה, עוגיות שקדים קלות להכנה, נמסות בפה, עוגיות מקמח שקדים, מתכון ב 4 מרכיבים

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר (200 גרם)
½2 כוסות שקדים טחונים
תמצית שקדים
אופן הכנה
1 מכניסים למעבד מזון אבקת סוכר וחלבונים, מעבדים כ 3 דקות, מוסיפים שקדים טחונים ומעבדים 3 דקות נוספות
2 מוסיפים מספר טיפות תמצית שקדים ומעבדים. העיסה דביקה מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות
3 מחממים תנור ל170 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
4 יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג, מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, משמנים את הנייר, מניחים את העוגיות ומועכים מעט (שישארו עבים). מניחים שקד על כל עוגיה
5 מכניסים לתנור ל15-17 דקות, לשים לב שהעוגיה לא תתייבש
6 מצננים, מפזרים אבקת סוכר מלמעלה ומגישים
ללא סוכר
יש אפשרות להכין ללא סוכר?
יש אפשרות להכין ללא סוכר?
יהודית says:
אפשר קמח שקדים במקום אבקת שקדים ? או שזה לא אותו דבר ?
דלית says:
זה אותו הדבר 🙂
זה אותו הדבר :)
adi says: