עוגיות עבאדי של אודליה סויסה
מתכון לעוגיות עבאדי קלאסיות מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בבית כמו שקונים! מתוך "פשוט עם אודליה 2" עם אודליה סויסה ואמא שלה שולמית שמגלה סודות מהמטבח המרוקאי בטעם של פעם. מתכונים שאין בשום מקום!
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
4\3 כף מלח גרוס
6 כפות שומשום
2 כוסות קמח לבן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מערבבים את החומרים ומוסיפים קמח במידת הצורך
3 מגלגלים בצק לצורת גליל וחותכים לחתיכות בגודל הרצוי ומניחים בצורת עיגול (עוגיית עבאדי)
4 מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור על המדף העליון ל-45 דקות עד שמשחים
5 בתאבון!
טיפ מאודליה ושולמית:
1 חשוב מאוד לשים את העוגיות על המדף העליון בתנור או אחד מתחת (לא באמצע)
הצג תגובות נוספות
אפשר להחליף לקמח כוסמין?
ענבל says:
אפשר
אפשר
rotem says:
בלי שמרים?
אני says:
המתכון הוא ללא שמרים
המתכון הוא ללא שמרים
rotem says:
הבצק יצא יותר מדי נוזיל הוספתי עוד כוס וחצי קמח ועדין רך מאד???
רחל says: