עוגת שוקולד מ-3 מרכיבים ללא קמח
מתכון לעוגת שוקולד מושלמת וממכרת שמתאימה גם לפסח אבל כלכך תתלהבו ממנה שתכינו אותה כל השנה. מתכון של הבלוגר והבשלן המוכשר אושר דוד

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
6 ביצים
אופן הכנה
1 בקערת שמתאימה למיקרו נשים את השוקולד חתוך לקוביות ביחד עם החמאה ונמיס במיקרו בפולסים עד שנמס לתערובת חלקה ללא גושים.
2 נקציף בקערה את הביצים היטב עד קבלת קצף בהיר ותפוח מאוד! (בערך 7 דקות הקצפה).
3 מקפלים חצי מקצף הביצים אל תערובות השוקולד והחמאה עד קבלת תערובת אחידה ולאחר מכן מקפלים את החצי השני באותו אופן.
4 יוצקים את התערובת אל תוך תבנית משומנת ומכניסים אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו למשך 20 דק או עד שמכניסים קיסם פנימה ויוצא עם פירורים לחים.
5 מוצאים מהתנור ומצננים 10 דק׳. מפזרים מעל אבקת סוכר.

.
וואי אני אנשה אבל בנתיים אני מופתעת
וואי אני אנשה אבל בנתיים אני מופתעת
אדל says:
מה גודל התבנית?
גילי says:
תבנית 26 או 28 ?
שושי says:
עוגת שוקולד
נראת טוב עוגת שוקולד, בבקשה לציין גודל תבנית האפיה?
נראת טוב עוגת שוקולד, בבקשה לציין גודל תבנית האפיה?
חנה says: