עוגת שקדים בחושה ב 10 דקות

מתכון לעוגה בחושה עם שקדים, רכה, עסיסית וכזו שלא תפסיקו ליישר וליישר עד שאופס! העוגה נגמרה

4 דירוגים
20 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית עגולה 20-22
4 ביצים
כוס סוכר (200 גרם)
200 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון 1
2 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח (65 גרם)
1/2 כפית אבקת אפייה
6 כפות סוכר חום דמררה
שקית שקדים פרוסים
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 175 מעלות
2 בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות
3 מוסיפים חמאה, תמצית וניל וגרידת לימון ומערבבים
4 מוסיפים קמח שקדים, קמח רגיל ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד
5 מרססים תבנית ומפזרים סוכר חום בתחתית ובדפנות
6 שופכים את הבלילה ומיישרים ע"י דפיקות קלות של התבנית
7 מפזרים מעל הבלילה את שאר סוכר הדמררה ואת השקדים הפרוסים
8 מכניסים לתנור ל 35 דקות או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים
9 מפזרים אבקת סוכר ומגישים
עוגת שקדים בחושה ב 10 דקות
עוגה בחושה עם שקדים ב-10 דקות! צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    20 תגובות

    • 20

      לפרווה

       לפרווה מה אפשר במקום חמאה?

       לפרווה מה אפשר במקום חמאה?
      טובה says:
    • 19

      מה ניתן להחליף את החמאה

      מה ניתן להחליף במקום החמאה

      מה ניתן להחליף במקום החמאה
      בתאל says:
    • 18

      האם יוצא טעים עם שמן במקום חמאה?

      אשמח לדעת 🙏

      אשמח לדעת 🙏
      שרון says:
    הצג תגובות נוספות

    אולי יעניין אותך גם