עוגת שקדים בחושה ב 10 דקות
מתכון לעוגה בחושה עם שקדים, רכה, עסיסית וכזו שלא תפסיקו ליישר וליישר עד שאופס! העוגה נגמרה
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית עגולה 20-22
4 ביצים
כוס סוכר (200 גרם)
200 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון 1
2 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח (65 גרם)
1/2 כפית אבקת אפייה
6 כפות סוכר חום דמררה
שקית שקדים פרוסים
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 175 מעלות
2 בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות
3 מוסיפים חמאה, תמצית וניל וגרידת לימון ומערבבים
4 מוסיפים קמח שקדים, קמח רגיל ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד
5 מרססים תבנית ומפזרים סוכר חום בתחתית ובדפנות
6 שופכים את הבלילה ומיישרים ע"י דפיקות קלות של התבנית
7 מפזרים מעל הבלילה את שאר סוכר הדמררה ואת השקדים הפרוסים
8 מכניסים לתנור ל 35 דקות או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים
9 מפזרים אבקת סוכר ומגישים
הצג תגובות נוספות
לפרווה
לפרווה מה אפשר במקום חמאה?
לפרווה מה אפשר במקום חמאה?
טובה says:
מה ניתן להחליף את החמאה
מה ניתן להחליף במקום החמאה
מה ניתן להחליף במקום החמאה
בתאל says:
האם יוצא טעים עם שמן במקום חמאה?
אשמח לדעת 🙏
אשמח לדעת 🙏
שרון says: