עוגת מייפל ב 10 דקות
מתכון לעוגת מייפל שמכינים ב10 דקות, רכה, עסיסית וכדאי להכין כמות כפולה כי היא תחוסל במהירות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
חצי כוס מייפל
¼ כפית מלח
¾ כוס מיץ תפוזים (עדיף סחוט טבעי)
1 כוס שמן
2 כפית סוכר וניל
לפיזור מעל:
1 כוס אגוזי מלך קצוצים דק (כ-100 גרם)
½ כוס מייפל
אופן הכנה
ל-2 תבניות אינגליש קייק ממתכת (או 3 חד”פ) או תבנית עגולה 24\26 ס”מ מרופדים בנייר אפייה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, שמים את הביצים והסוכר ומקציפים על מהירות גבוהה עד שנהיית תערובת תפוחה ובהירה כ-3-4 דקות.
3 בזמן הזה מנפים קמח ומערבבים עם אבקת אפייה ומלח
4 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ התפוזים ותמצית וניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים רק עד איחוד, עדיף בעזרת לקקן
6 יוצקים את הבלילה לתבנית, מפזרים מלמעלה אגוזים ומכניסים לתנור ל 35-40 מעלות, עד שקיסים יוצא יבש
7 כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה מיד את המייפל, מצננים ומגישים
עוגת מייפל
שלום, בעוגת מייפל מופיע פעמיים חצי כוס מייפל.
פעם במרכיבים, ופעם לישפוך מעל העוגה.
האם זה טעות?
תודה
שלום, בעוגת מייפל מופיע פעמיים חצי כוס מייפל. פעם במרכיבים, ופעם לישפוך מעל העוגה. האם זה טעות? תודה
שוש פלג says:
זאת לא טעות. כך צריך להיות
זאת לא טעות. כך צריך להיות
רועי says:
עוגת מייפל
שלום רב, בעוגת מייפל רשום פעמיים חצי כוס מייפל.
פעם במרכיבים.
ופעם מעל.
האם זה טעות? תודה
שלום רב, בעוגת מייפל רשום פעמיים חצי כוס מייפל. פעם במרכיבים. ופעם מעל. האם זה טעות? תודה
שוש פלג says:
זאת לא טעות. כך צריך להיות
זאת לא טעות. כך צריך להיות
רועי says: