עוף ואורז בתנור של אפרת סיאצ’י

מנה ביתית וטעימה בפחות מ-10 דקות: עוף ואורז בתנור בטעמים נפלאים לארוחה משפחתית, מתוך העמוד מתכונים ב-10 דקות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית מלבנית בגודל 25X32
2 כוסות אורז לבן (*יש להשרות את האורז עם מי ברז כשעה לפחות לפני ההכנה ולסנן)
2 גזרים בינוניים קלופים מגורדים
2 שיני שום כתושות
כף שמן
כפית מלאה מלח
3+1/4 (שלוש ורבע) כוסות מים רותחים
תיבול לעוף
כף גדושה סילאן
כפית גדושה פפריקה מתוקה
שליש כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה
1 מערבבים בתבנית את האורז עם הגזר המגורד, השום, כף שמן וכפית מלאה מלח. מוזגים לתבנית מים רותחים ומערבבים עם האורז
2 מתבלים בנפרד את העוף עם סילאן, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים את חלקי העוף בתוך תערובת האורז
3 מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות במשך כשעה וחצי. מסירים את הכיסוי, מורידים את הטמפ’ ל180 מעלות וממשיכים לאפות 15-20 דקות, עד להזהבה יפה
4 תוספות מומלצות: מומלץ להוסיף לאורז בצל בינוני מטוגן (אם אתם מטגנים בצל אז תטגנו קצת גם את הגזר המגורד). אפשר להוסיף גם צימוקים, צנוברים, אפונה משקית קפואה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות