מתכון לנאצ'וס ביתי

רוצים להרגיש במקסיקו? הכינו בבית את הנאצ'וס שיטיס אתכם ישר למקסיקו ותיהנו מהטעם

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס קמח תירס
½ כוס קמח חיטה
¼ כפית כורכום
כפית פלפל (כתוש)
½ כפית מלח
2 כפיות שמן
מים ללישה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 ראשית, בקערת ערבוב גדולה הכניסו 1 כוס קמח תירס וחצי כוס קמח חיטה.
2 הוסיפו ¼ כפית כורכום, ½ כפית פלפל, ½ כפית מלח ו-2 כפיות שמן.
3 מערבבים היטב ומוודאים שכל התבלינים משולבים היטב.
4 מוסיפים ½ כוס מים ומתחילים ללוש את הבצק.
5 ללוש לבצק נוקשה וחלק בהוספת מים לפי הצורך.
6 מרדדים מעט ומשטיחים את הבצק ומפזרים קמח חיטה לפי הצורך.
7 לאחר הרידוד, מחוררים את הבצק עם מזלג
8 חותכים את הצדדים וחותכים לחתיכות משולשים
9 כעת זורקים את שבבי המשולש לתוך השמן החם הבינוני. או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות.
10 מטגנים על להבה נמוכה עד בינונית תוך ערבוב בין לבין מטגנים על להבה נמוכה עד ששבבי הנאצ'וס הופכים פריכים ומזהיבים במשך 10 דקות. מסננים את הצ'יפס על נייר מטבח.
11 בתאבון! הנאצ'וס מוכן . מומלץ לטבול עם סלסת עגבניות צלויות או אחסנו במשך חודש בכלי אטום.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות