פינוק שוקולד מתובל של מיקי שמו
נשנוש שוקולד טעים כל כך – פשוט פינוק מתוך "מיקי נטו"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 מנות אישיות בקוטר 8 ס”מ
לבסיס הקרנצ’י:
100 גרם שוקולד מריר 70%
1 כף סילאן תמרים (25 גרם)
2 כוסות פצפוצי אורז תפוח מלא (50 גרם)
לגנאש שוקולד והל:
200 שוקולד מריר 70%
225 מ”ל שמנת מתוקה
1 כף דבש או סילאן (25 גרם)
1 כף גלוקוזה (25 גרם)
2 כפות פולי קפה קלויים
2 תרמילי הל
275 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
הבסיס הקרנצ’י:
1 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (“בן- מארי”).
2 מוסיפים את הסילאן ופצפוצי האורז ומערבבים בעדינות עד שכל פצפוצי האורז מכוסים בשוקולד.
3 משטחים בתבנית סיליקון עם שקעים בקוטר 8 ס”מ גובה 2 ס”מ.
4 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
לגנאש שוקולד והל:
1 ממיסים את השוקולד המריר בקערה רחבה.
2 מרתיחים את השמנת המתוקה עם הדבש, הגלוקזה, הקפה וההל.
3 מסננים ומערבבים יחד עם השוקולד המומס, עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים על גבי מסת השוקולד את השמנת המתוקה שנותרה. מעבדים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מסה אחידה וחלקה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים באופן מלא.
הרכבת הפינוק:
1 מקציפים את גנאש השוקולד הל עד שמתקבלת תערובת נוחה לזילוף.
2 מניחים את בסיסי הקראנץ’ במרכז צלחת ההגשה ומזלפים על גביהם מן הגנאש המוקצף.
3 מעטרים בגרידת שוקולד או בפולי קפה.