סנט אונורה של דודו אוטמזגין

הסופגניה המושלמת של הקונדיטור דודו אוטמזגין

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפחזניות:
100 מ"ל חלב
100 מ"ל מים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
90 גרם חמאה
110 גרם קמח
3 ביצים
לתחתית:
בצק עלים (עובי 2 מ”מ קוטר 3 ס”מ)
לקרם:
500 מ”ל שמנת מתוקה
70 גרם סוכר
20 גרם פודינג
1 טיפת מי ורדים
לסירופ הקרמל:
1 ק”ג סוכר
300 מ”ל מים
200 גרם גלוקוזה
5 גרם צבע מאכל אדום
אופן הכנה
הפחזניות:
1 בסיר רחב מרתיחים את החלב, המים, הסוכר, המלח והחמאה
2 מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ עד להיפרדות המסה מדפנות הסיר
3 מעבירים את המסה למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים כדקה בכדי לצנן מעט את המסה
4 מוסיפים את הביצים בהדרגה
5 מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנתר חלק
6 מניחים את תחתיות בצק העלים על גבי משטח סיליקון ועליהן מזלפים את מסת הפחזניות
7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות במשך 14 דקות ומצננים
הקרם:
1 מקציפים את כל חומרי הקרם ומעבירים לשק זילוף עם צנתר חד
2 ממלאים את הפחזניות ומעבירים למקפיא
הקרמל:
1 מרתיחים את הסוכר,המים והגלוקוזה עד לטמפרטורה של 120 מעלות (בעזרת מדחום)
2 מוסיפים את צבע המאכל ומביאים עד לטמפרטורה של 160 מעלות
הרכבה:
1 טובלים את ראש הפחזניות הממולאות בקרמל, מניחים על גבי משטח סיליקון ומצננים קלות
2 מניחים על צלחת הגשה ומגישים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות