פאדג’ שוקולד חלב ב-10 דקות
מתכון קל של סיגל ברמר , הכנה ב-10 דקות ואתם נהנים מפאדג’ שוקולד חלב עם פקאנים ואגוזים, טעים ומתוק
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם שוקולד חלב
1 פחית חלב מרוכז
50 גרם אגוזי לוז קלויים
50 גרם פקאנים (לא קלוי)
50 גרם אגוזי מלך (לא קלוי)
אופן הכנה
1 לשים בקערית למיקרוגל שוקולד חלב ופחית חלב מרוכז.
2 מכניסים למיקרוגל ל- 1 דקה.
3 מערבבים עד להמסת השוקולד, במידה וצריך להכניס לעוד מספר שניות למיקרוגל, עושים זאת שוב, עד להמסה מלאה.
4 מרפדים תבנית 20/20 או תבנית מלבנית חד פעמית (אינגליש קייק) בנייר אפיה.
5 שופכים את תערובת השוקולד, מפזרים אגוזים ומצמידים אותם בלחיצה לתערובת.
6 מכניסים את התבנית למקפיא לשעתיים.
7 מוציאים את התבנית וחותכים לקוביות קטנות עם סכין טובה, שומרים במקפיא עד להגשה.