פאי תפוחים טבעוני בקלי קלות

מתכון פשוט וטעים לפאי תפוחים טבעוני מעולה

זמן הכנה
40 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה צמחית
4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר חום
4 כפיות קינמון
14 תפוחי עץ מקולפים
2 כפיות חומץ 5%
אופן הכנה
1 מערבבים את הקמח, הסוכר החום ו-2 כפיות קינמון במיקסר עם וו גיטרה.
2 חותכים את החמאה הצמחית לקוביות ומוסיפים למיקסר, מערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
3 מהדקים ומשטחים את הבצק הפירורי לבנית פאי משומנת
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 חותכים את התפוחים לפרוסות עבות וישוות בגודלן ומסדרים אותם יפה בתבנית הפאי עד גמר המקום.
6 מפזרים מעל את הקינמון שנותר ואת החומץ ומכניסים לתנור למשך כשעה ורבע עד לכדי השחמה קלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות