פאי תפוחים טבעוני בקלי קלות
מתכון פשוט וטעים לפאי תפוחים טבעוני מעולה
זמן הכנה
40 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם חמאה צמחית
4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר חום
4 כפיות קינמון
14 תפוחי עץ מקולפים
2 כפיות חומץ 5%
אופן הכנה
1 מערבבים את הקמח, הסוכר החום ו-2 כפיות קינמון במיקסר עם וו גיטרה.
2 חותכים את החמאה הצמחית לקוביות ומוסיפים למיקסר, מערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
3 מהדקים ומשטחים את הבצק הפירורי לבנית פאי משומנת
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 חותכים את התפוחים לפרוסות עבות וישוות בגודלן ומסדרים אותם יפה בתבנית הפאי עד גמר המקום.
6 מפזרים מעל את הקינמון שנותר ואת החומץ ומכניסים לתנור למשך כשעה ורבע עד לכדי השחמה קלה.