עוגת ספוג ב-3 מרכיבים

מתכון לעוגת ספוג קלאסית, טעימה ופשוטה עם 3 מרכיבים בלבד

מערכת
05.07.2022
2 דירוגים
3 תגובות
זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגה
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
2 משמנים תבנית ולאחר מכן מניחים עליה נייר אפייה.
3 מכניסים למיקסר את הסוכר והביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
4 בעזרת מסננת מנפים שליש מכמות הקמח לתוך התערובת ומערבבים ידנית עם מרית בתנועות קיפול.
5 חוזרים על הפעולה שוב ושוב עד שמשתמשים בכל הקמח.
6 יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור כ-30 דקות.
7 לאחר האפייה מכבים את התנור משאירים את העוגה לקירור ולאחר מכן מגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      אכזבה

       יצא נורא ועבדנו בדיוק לפי המתכון.
      אנחנו כבר הכנו עוגות בעבר ואף פעם לא הייתה לנו אחת כזאת.
      לא מומלץ!!!

       יצא נורא ועבדנו בדיוק לפי המתכון. אנחנו כבר הכנו עוגות בעבר ואף פעם לא הייתה לנו אחת כזאת. לא מומלץ!!!
      אנונימי says:
    • 2

      אכזבה.

       מתכון נוראי.
      ניסינו להכין ויצא נורא.
      בתור אחיות אופות זה מאוד מאכזב.
      לא לנסות בבית!

       מתכון נוראי. ניסינו להכין ויצא נורא. בתור אחיות אופות זה מאוד מאכזב. לא לנסות בבית!
      אנונימי says:
    • 1

      כמות

       מהי הכמות?
      האם הכמויות לא ביחס שיצא יבש מידי?
      אין להוסיף במקום קמח תופח או אבקת אפייה?

       מהי הכמות? האם הכמויות לא ביחס שיצא יבש מידי? אין להוסיף במקום קמח תופח או אבקת אפייה?
      מתכונית says:
      • כמות של מה?
        אין צורך להוסיף קמח תופח או אבקת אפיה

        כמות של מה? אין צורך להוסיף קמח תופח או אבקת אפיה
        rotem says: