עוגת ספוג ב-3 מרכיבים

מתכון לעוגת ספוג קלאסית, טעימה ופשוטה עם 3 מרכיבים בלבד

מערכת
05.07.2022
זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגה
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
2 משמנים תבנית ולאחר מכן מניחים עליה נייר אפייה.
3 מכניסים למיקסר את הסוכר והביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
4 בעזרת מסננת מנפים שליש מכמות הקמח לתוך התערובת ומערבבים ידנית עם מרית בתנועות קיפול.
5 חוזרים על הפעולה שוב ושוב עד שמשתמשים בכל הקמח.
6 יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור כ-30 דקות.
7 לאחר האפייה מכבים את התנור משאירים את העוגה לקירור ולאחר מכן מגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: