קבב דגים, טחינה לבנה ובצלים מקורמלים של אבי ביטון

מנה עיקרית משביעה ובריאה שכיף לאכול. מתוך התוכנית “זמן בריאות”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק”ג פילה לוקוס נקי
1 בצל סגול
1 צרור כוסברה
1 צ’ילי טרי
3/4 כוס טחינה מוכנה
1 עגבניה
מלח
פלפל
250 גר בצלצלי שאלוט
4 כפות סילאן
50 גרם חמאה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מערבבים את כל החומרים פרט לשאלוט, הסילאן והחמאה.
2 יוצרים קציצות במשקל של כ- 70 גרם ושומרים בקירור.
3 צולים את הקציצות במחבת פסים כ- 2 דקות מכל צד.
4 במחבת נוספת מזהיבים את בצלצלי השאלוט בשלמותם, במעט שמן זית.
5 מתבלים במלח, פלפל וסילאן ומבשלים כ- 2 דקות עד לקירמול.
קבב דגים, טחינה לבנה ובצלים מקורמלים של אבי ביטון
קבב דגים, טחינה לבנה ובצלים מקורמלים של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות