עוגיות קוקוס של פסח
מתכון לעוגיות קלאסיות לפסח, קלות להכנה, מעט רכיבים והטעם? מושלם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 ביצים L
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
240 גרם קוקוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה
2 מערבבים את כל החומרים (הקוקוס אחרון) עד לקבלת עיסה רכה
3 מכניסים לשקית זילוף ויוצקים על התבנית תלוליות
4 אופים בתנור במשך 12-15 דקות או עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין
טיפ חשוב:
1 אם הבלילה לא סמיכה מספיק אפשר להוסיף עוד קוקוס