פילה סלמון על מצע פלפלים של שרה

שרה, חמתו של שמעון אמסלם מכינה אצל אבי ביטון מתכון אותנטי וביתי של דג מרוקאי חריף מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חתיכות פילה סלמון טרי
1 פלפל אדום
1 עגבנייה
1 פלפל כתום
1 פלפל צהוב
1 פלפל חריף (עדיפות לאדום. אם אין אז ירוק)
1 חבילת כוסברה
1 ראש שום
0.5 כוס שמן
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
0.5 כפית מלח
1 כפית גדושה מרק עוף פרווה
2 חתיכות לימון כבוש
אופן הכנה
1 מקלפים עגבניה, חותכים לפרוסות דקות ופורסים אותן בסיר רחב.
2 חותכים את הפלפל האדום לאורך ומניחים מעל העגבנייה.
3 מעל הפלפלים שמים 2 חתיכות לימון כבוש.
4 רוחצים את הכוסברה היטב, קוצצים גס ומניחים מעל.
5 מעל הכוסברה מניחים את השום, מקולף וחתוך לעיגולים.
6 בקערה נפרדת מערבבים שמן, מרק עוף, פפריקה, כורכום, כמון, מלח ובתערובת הזו מתבלים את הדג מכל הכיוונים. לאחר מכן מניחים את הדג בסיר.
7 את שארית התערובת בקערה מערבבים עם חצי כוס מים ושופכים אל תוך הסיר.
8 מכסים את הסיר ל – 15 דקות ומבשלים על אש גבוהה.
9 מסירים את המכסה ומנמיכים את האש לבישול של 30 דקות נוספות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות