צלעות תירס בתנור – הגרסה הבריאה

צ'יפס תירס בתנור, כן זה אפשרי וזה טעים בטירוף ואם אתם מתעקשים לטגן אז תגללו לסוף המתכון ותמצאו לינק לגרסה המטוגנת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 קלחי תירס
2 כפות שמן זית
תבלינים : פפריקה מתוקה, אבקת שום, מלח ופלפל
חמאה מומסת
עירית קצוצה
פרמזן מגורדת
רטבים אופציונליים: מיונז, קטשופ, רוטב שום, רוטב ברביקיו
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 חותכים מקלות תירס מהקלחים בזהירות שלא יתפרקו
3 מעבירים לתבנית על נייר אפייה
4 מערבבים שמן זית ותבלינים
5 מורחים בעזרת מבקרשת את המקלות בתערובת התבלינים
6 מכניסים לתנור ל 20 דקות
7 קוצצים עירית ומערבבים עם החמאה המומסת
8 מוציאים מהתנור את מקלות התירס לאחר שהשחימו והתעגלו מעט, מורחים בחמאה עם העירית
9 בוזקים מלמעלה בנדיבות פרמזן ומגישים

למתכון צלעות תירס מטוגנות לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות